Ennyi idős vagyok

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2 éves leszek

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Kornél és Mi!

Sziasztok! 2009.április 05-én megszületett a kisfiúnk Kocsis Kornél! Párommal nagyon szeretjük egymást, mindenünk a kisfiúnk!

disney glitter
Disney
Your pictures and fotos in a slideshow on MySpace, eBay, Facebook or your website!view all pictures of this slideshow
Glitter Graphics

Disney Glitter

widgeo.net
nori.at banner

Utolsó kommentek

  • aliz1982: Köszi Móni! Hát igen,sajnos cumifüggő a kis manóm:) (2009.11.01. 22:32) Halloween!
  • moniqua: Nagyon édes Kornél a mellénykébe!!!!! Cumi nélkül még nem is nagyon láttam róla fotót! :) (2009.11.01. 15:43) Halloween!
  • Bambi1978: Látom, már Kornél is ügyes tud "kutyázni" négykézláb. :)) aranyos nagyon!! (2009.10.26. 19:47) Esti képek!
  • Dujv: Jaj, Alíz! Én olyan jót nevettem ezen! :o))) Édes lehetett Kornél a spenót köpködés közben! Mi még... (2009.10.24. 20:34) Anya!!!!!!!!!Ez nem jó!
  • Utolsó 20

Baby Blogger Verseny!

2010.05.31. 23:08 - aliz1982

Valamelyik nap,talán 1-2hete,beneveztem a blogomat egy blogger versenyre,a Nívea indította,a Baba Magazinban láttam a hirdetésüket.Próba szerencse alapon neveztem,akinek tetszik a blogom,szavazhat.Sok más nagyon jó baby oldal is olvasható,megéri szavazni is,így nem csak a nevezetteket segíthetitek a győzelem felé,hanem a szavazók között hetente Nívea babaápolási ajándékcsomagot sorsolnak ki,megéri bárki blogjára szavazni:)

A szavazás Június 2-án indul,és 30-ig lehet szavazni.

Itt olvashattok,illetve megtaláljátok a nevezeteket is:http://www.nivea.hu/imported_specials/show/16910

Kornélkám jár!!!

2010.05.28. 22:27 - aliz1982

Előző bejegyzésemben említettem,hogy Kornél jár,de sokszor biztonságosabb neki,ha mászik.Most viszont kijelenthetem,hogy Kori jár!Inkább már csak így közlekedik,nagyon nagy távot megtesz,ha kint vagyunk az udvaron,már bejárja a nagy terepet,mindegy hova,merre mindíg megy,nagyon büszkék vagyunk Rá!A fűvel még mindíg nem sikerült barátságot kötni,egyszerűen útálja ha egy fűszál hozzáér a kezéhez:)inkább a kövön szaladgál,és leül játszani,elkezdődött ez a korszak is,az eddig tiszta babám,csupa maszat,kosz lesz:))

Hihetetlen akaratos,továbbra is megy a hiszti,ha nem az van,és úgy ahogy Ő elképzelte,remélem a későbbiekben ez kicsit váltoni fog!Ma pl.a Lidl-ben vásároltunk,múlthéten se,meg most se akart ülni a kosárban,Ő csak szaladna,ez így volt most is,a mániája,hogy mindent tologat,otthon is állandóan a székeket,a kertben a kerti széket:)most a Lidl-ben a nagy bevásárlókocsit akarta mindenáron tolni,de nem volt jó a mienk,lépten-nyomon odament vadidegenekhez,és tolni akarta a kosarukat:)ha elhoztuk,ment a hiszti.Jó sokan megdícsérték,hogy nagyon szép,ügyes,aranyos kisfiú:)nem hiába,a miénk:)))

Ma megkapta a gyereknapi ajándékát is tőlünk,hétvégén jönnek a nagyik is.Tőlünk kapott egy ilyen karikákból álló építőtornyot,meg egy nagy autót,amihez volt egy nagy homokozókészlet,most még bent játszott vele,de hétvégén Zoli beüzemeli a homokozóját a kertben,és már alig várjuk,hogy a medencéjét is kipróbálhassuk.

Pár kép:Elfáradt:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Majdnem minden napos vendégünk a barátnőm,és kilánya Betti.Kornél nagyon szereti Bettit,mindíg vígasztalja ha sír:)

Betti:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pár szösszenet...

2010.05.16. 01:13 - aliz1982

...mi volt,az elmúlt heteken.

Kornél 5-én betöltötte a 13.hónapot,nagyon nagyfiú már,látom elmaradt a havi státuszom,amit szoktam írni,ezt most pótolom:

A pici ilyenkor már egyedül jár, és egyre több lépést tesz egyedül. Eleinte még terpesztett lábbal megy, a karjával egyensúlyoz. Ritkábban esik el. Képes lehajolva felvenni valamit, befordulni, vagy hirtelen megállni.

-igen,olyan ügyes,a mozgás stílusa tiszta "Forrest Gump":)))nagyon sokat járkál,bár még mindíg azt vesszük észre,hogy mászva sokkal jobban biztonságban érzi magát,és sokkal gyorsabban eljut,ahova akar:)Csak egy kézzel kapaszkodva hajol le.

Szívesen játszik olyan játékokkal, amelyeket maga után tud húzni, vagy amelyeket tologathat. Tud térdelni, és kapaszkodás nélkül ül le oldalra vagy a két lába közé.

-igen!

A keze is egyre ügyesebb, és tudja forgatni a csuklóját. Két-három kockából tornyot tud építeni. Ceruzával, krétával rajzol, firkálgat.
Osztályoz, csoportosít, megsértődik, hisztizik.

-igen,bár a tornyot inkább én építem és Ő ledönti:)Még nem rajzolgat,a ceruzát eldobja,ha a kezébe adom,hiába nem érdekes neki!

Egyéves kora után már lassabban nő, és a korábbiakhoz képest kevesebbet eszik. A kicsik mintegy fele ilyenkor már tud egyedül inni a poharából, és ügyesen használja a kanalat.

-átlagosan 200-250g-ot hízik egy hónap alatt,9kiló felett van,kis csinoska,nagyon sokat mozog,mondhatom azt is,hogy reggeltől-estig,pohárból iszik továbbra is,de nem egyedül.

A tükörben felismeri magát, és nem próbálja megfogni a "másik" babát. Egyre határozottabban fejezi ki a kívánságait. Figyeli a beszélgetőket, meg-megszólal, 2-3 értelmes szót is mondhat. Ismeri a "kérem", a "köszönöm" szót, és tud nemet is mondani.

-igen felismeri magát,beszél a "másik"babának:)Ahogy a napok telnek,egyre többet próbál beszélni,gagyarászni,egész nap mondja a magáét,az Ő kis babanyelvén:)figyel is ha beszélgetünk,de még értelmes szavakat nem nagyon mond,az "apa,ana,baba,tata,pápá,stb."kívül.Bár!Nagyon szeret labdázni,szépen dobja,gurítja,nem tudtam sokáig,mit jelenthet az,amit állandóan mond,de rájöttünk,Kori a labdát akarja mondani,ami az Ő nyelvén "ada" :))nem-et nem mond,csak a fejecskéjét rázza!

Szóval,nagyon ügyes,és okos a kisfiam,imádjuk.

Tegnap volt (végre)a Metallica koncert is,nagyon vártuk,bár én,aki mindíg parázik,meg nagyon nehezen válik meg a kisfiától,annyira mégsem vártam,még sírtam is,jaj,hogy fog hiányozni,meg anyukámmal is jól el legyen,minden oké legyen.Hála az égnek,nagyon ügyes volt Kori,mindíg beszéltünk telefonon,egyszer sem sírt,míg anyu vigyázott rá,büszke vagyok:)Én így elkezdtem kiengedni a gőzt,és lenyugodni,és csak a bulira koncentrálni,hisz szórakozni mentem,a kedvenc együttesem koncertjére.Persze végig Kori járt a fejembe,és nagyon hiányzott!

 

A koncert nagyon-nagyon jó volt,lehetne sűrűbben is:)

Rengetegen voltak,nagyon jó helyünk volt Nekünk is,a kivetítőkön láttunk mindent.

2 óra alatt értünk fel Budapestre,1 óra volt tőlünk Kiskunfélegyházáig,ott fel a pályára,és 1 óra volt még itt az autópályán.Egyből odataláltunk,a GPS segített amúgy is.De ezt a Pestet,nem nekünk találták ki.Sose szerettem felmenni,gondolom most a koncert miatt is,de akkora dugók voltak,hogy már majdnem felrobbantam a mérgemben,utálom ezt,nem lehet sehova se haladni,aztán mire parkolót találtunk,rohadt messze volt a stadiontól,odáig aztán sétáltunk,de a látvány ami fogadott szörnyű volt.Lomtalanítás,vagy nem tudom mi volt,mindenhol az a sok cucc,szemét kidobálva,fúúúú!

Hazafelé is óriási dugó volt,azt hittem sose érünk ki,és haza,így fél 4-kor értünk haza.

Pár kép,bár csak a tömegről:

Jön a tömeg:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anyák napja!

2010.05.02. 00:12 - aliz1982

 

Beney Zsuzsa:Anya dúdolja...

Azt kérdezed tőlem
hogyan vártalak?

Mint az éjszakára
fölvirrad a nap,
mint a délutánra
jön az alkonyat,
mint ha szellő jelzi
a förgeteget-
ezer pici jelből
tudtam jöttödet.

Mint tavaszi reggel
a nap sugarát,
fagyos téli este
jégcsap illatát,
mint az alma ízét,
tejet, kenyeret-
pedig nem is láttalak még,
úgy ismertelek.

Mint a fény az árnyat,
záport a virág,
mint patak a medrét,
madarat az ág,
mint sóhajos nyári éjjel
a fák az eget-
mindenkinél jobban téged
így szerettelek.

Minden Kedves Édesanyának!

süti beállítások módosítása