Ennyi idős vagyok

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2 éves leszek

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Kornél és Mi!

Sziasztok! 2009.április 05-én megszületett a kisfiúnk Kocsis Kornél! Párommal nagyon szeretjük egymást, mindenünk a kisfiúnk!

disney glitter
Disney
Your pictures and fotos in a slideshow on MySpace, eBay, Facebook or your website!view all pictures of this slideshow
Glitter Graphics

Disney Glitter

widgeo.net
nori.at banner

Utolsó kommentek

  • aliz1982: Köszi Móni! Hát igen,sajnos cumifüggő a kis manóm:) (2009.11.01. 22:32) Halloween!
  • moniqua: Nagyon édes Kornél a mellénykébe!!!!! Cumi nélkül még nem is nagyon láttam róla fotót! :) (2009.11.01. 15:43) Halloween!
  • Bambi1978: Látom, már Kornél is ügyes tud "kutyázni" négykézláb. :)) aranyos nagyon!! (2009.10.26. 19:47) Esti képek!
  • Dujv: Jaj, Alíz! Én olyan jót nevettem ezen! :o))) Édes lehetett Kornél a spenót köpködés közben! Mi még... (2009.10.24. 20:34) Anya!!!!!!!!!Ez nem jó!
  • Utolsó 20

Szavak:)

2011.02.03. 15:09 - aliz1982

Lemaradt a 21.hónapos statisztikám is,pedig van benne változás,Kori lassn,de elkezd beszélni,most a héten már 22.hónapos lesz,majd akkor leírom miket tud.

Kicsikém mindent a korához képest tud,vannak dolgok,amit még nem is kéne tudnia,de Ő tudja:)majd írok a22 hós bjegyzésnél,de ami a lényeg,elkezd beszélni lassan,sok kora beli gyerkőc ennyi idősen már szépen karattyol,de Kori sincs ezzel lemaradva,ráér három éves koráig,védőnőnk szerint majd ha oviba megy,soj mindent akkor fog megtanulni a társaitól.De Kori végre elkezdett napról napra új szavakat mondani,amire már nagyon vártunk:)minden nap szinte elkezd a semmiből utánozni minket,amit eddig ugye nem tett,az első szavait használta,meg azt a karattyolást,amit mi nem értettünk:)

A lényeg,napról napra változik a szókincse,rendeltetés szerűen használéja is őket,és olyan édes hangja van,imádom:)

Miket mond?Lássuk!

A régi szavaiból több van:mama,cica,vauvau(ez a kutya),anya,tutú(ez az autó),poci(a hasa),apa

Újak:apuci,budi(wc)nem tudom honnan tanulta,kuka,po(pohár),puki(a kukoricadarás kukac),bijja(villa),ajjaj,hamm,nyaminyami

Remélem nem hagyok ki semmit.

Ja,tegnap óta tejet iszik,reggel és este!!!

Ez nagy szó,nagyon féltem/lek ettől a tej témától,egyszer 16 hónapos korában kapott,mert sajna elfelejtettem,hogy nincs már itthon tejital,és valamit adnom kelltett,így bolti tejet kapott felesbe,amitől hasmenése lett,akkor nem is akartam neki adni,még korainak tartottam,és a hasmenés is megijesztett,így nem is akartam nagyon két éves koráig tejet adni.Sok tejterméket eszik,rengeteget,már 8 hónapos kora óta,nem értettem,miért volt a hasmars 16 hósan a tejtől,de biztos a gyomra még nem tudta megemészteni.

Tegnap viszont elérkezettnek láttuk két hónap híján 2éves kora előtt a tejivást,így megpróbáltuk reggel a tejcsit,nem higítva,csak picit cukrosan,azt mondják csak az igazi házi tejet kell felesbe adni,és forralva a boltit nem,nem is ez a lényeg,hanem hogy elfogadta,és eddig nincs baja tőle,semmi!!!Hurrá!Most még a gyerekitala el sem fogyott teljesen,de szerintem még majd oda adom neki,aztán már nem veszünk,furcsa,de örülök is!

Szerette nagyon,1 éves korától junior italt ivott Mildibét,és Milupát,de most már tejcsi van!Na jól kiveséztem:)

Kedden végre a kertünkbe felfedezte egy fekete rigó az etetőnket,sok van kirakva a fákra,de a rigó földről eszik,így tettünk ki neki a fűre kaját,és csipegetett,egész nap itt volt a madár,Korival állandóan az ablakba kellett lenni,nézni a madarat,és mindent ki akart vinni neki enni,ami a kezébe került.Vitte volna a májkrémet,ropit,kekszet,szalámit.

Mostanában fedezte fel,hogy szeret tv-t nézni,eddig nem kötötte le,csak csecsemő korában a reklám,semmi mesét nem szeretett nézni,most eljutottunk odáig,hogy 5 percet elüldögél a mese előtt,a zenét imádja.

süti beállítások módosítása