Ennyi idős vagyok

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2 éves leszek

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Kornél és Mi!

Sziasztok! 2009.április 05-én megszületett a kisfiúnk Kocsis Kornél! Párommal nagyon szeretjük egymást, mindenünk a kisfiúnk!

disney glitter
Disney
Your pictures and fotos in a slideshow on MySpace, eBay, Facebook or your website!view all pictures of this slideshow
Glitter Graphics

Disney Glitter

widgeo.net
nori.at banner

Utolsó kommentek

  • aliz1982: Köszi Móni! Hát igen,sajnos cumifüggő a kis manóm:) (2009.11.01. 22:32) Halloween!
  • moniqua: Nagyon édes Kornél a mellénykébe!!!!! Cumi nélkül még nem is nagyon láttam róla fotót! :) (2009.11.01. 15:43) Halloween!
  • Bambi1978: Látom, már Kornél is ügyes tud "kutyázni" négykézláb. :)) aranyos nagyon!! (2009.10.26. 19:47) Esti képek!
  • Dujv: Jaj, Alíz! Én olyan jót nevettem ezen! :o))) Édes lehetett Kornél a spenót köpködés közben! Mi még... (2009.10.24. 20:34) Anya!!!!!!!!!Ez nem jó!
  • Utolsó 20

Pár kép a napokból:

2010.01.08. 23:30 - aliz1982

kiflit eszek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Még!

2010.01.08. 23:18 - aliz1982

Apa bohóckodott :)))

 

A videó :))

2010.01.08. 23:17 - aliz1982

Juhééjjjj!

2010.01.08. 23:16 - aliz1982

Kornélom ma végre megkóstolta újra a banánt,a sütőtököt,és ízlik neki,nem értem eddig miért nem szerette,sütőtök-banán püré volt az uzsi!

A bizonyíték:-húú,csak kéne venni már egy videókamerát,a telós nem valami szuper,de kit érdekel :)))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9.hónap

2010.01.07. 14:16 - aliz1982

Hú,hogy telik az idő,el is felejtettem,na nem azt hogy a kisfiam 9 hós lett kedden,hanem ide leírni a szokásos státuszt,amit szoktam.Lássuk mit tudunk:

A 9. hónapban a baba már 1-2 percig egyedül is megül, kapaszkodva ülőhelyzetbe húzza magát. Oldalra és előre tud hajolni, anélkül, hogy felborulna.

-2009 decemberében tanult meg egyedül felülni,na nem 1-2percig,hanem mondhatom,szinte egész nap ülve játszik,kivéve ha épp nem mászik.

Vannak, akik kúsznak, vannak, akik négykézláb csúszkálnak a térdükön, egyesek kizárólag hátrafelé vagy oldalra haladnak. Olyan baba is akad, aki a fenekén ülve a lábával hajtja magát előre. Ül és mászik, párhuzamos a fejlődés.

-Kornélom szerencsére nem mászik össze vissza hátrafele,szépen előre mászik,a kiszemelt tárgyhoz,már bejárja a lakás minden helységét,zugát :)

Álló helyzetből tovább próbálkozik a leüléssel, de most még többnyire csak elengedi, amibe addig kapaszkodott, és a fenekére huppan. Közben hátradőlhet, leesve a fejét is beütheti, de ez többnyire nem komoly baleset. Ha lábai leérnek a földre, egy-két lépést is megtehet.

-a felállást most pár napja kezdte el,gyakorolja,még picit messze vannak az első lépések,bár ki tudja,a kezdeti aggódásomat is felűlmúlta,behozta a lemaradást,végülis nem volt lemaradva,csak én hittem azt,sose lehet tudni,hisz decemberben tanult meg felülni is,meg mászni is.

A játékokkal egyedül játszik, a tárgyakat dobozba vagy vödörbe ki- és bepakolja, tornyot még nem épít, de mindig ledönti, a fiókokat kipakolja, a tárgyakat eldobálja.

-Így van,gyönyörűen eljátszik egyedül,van neki egy játéktárolója,ahova a nem használt játékokat tesszük,hát neki csak az kell,oda mászik,kipakol-bepakol :)

Szereti kirámolni a szekrényeket,amit persze anya nem mindíg enged,rászólok,és elhozom onnan.

A szobában már nem lehet egyedül hagyni, az asztalterítőt már lehúzhatja (a tányérral, üvegpohárral, ollóval együtt).

-Mindíg felügyelet alatt van,sose hagyom úgy egyedül,hogy ha valami veszélyes van körülötte,igen a nappaliba az üvegasztalt szemeli ki magának,ahol az alsó részébe bemászik,csapkodja,és persze lerángatja a terítőt :)

Nevére már figyel, esetleg ismételgeti is. Ismételget hangokat, utánozza a beszédet, anélkül, hogy konkrétan értené. Felhívja a figyelmet, pl. kiabál, dalol. Elkezdi utánozni a szülei viselkedését.

-Már igen,észrevettük,hogy figyel a nevére,továbbá,mondja hogy anannaa-apapa-babaabaa stb.,játszik a hangjával,mintha énekelni akarna,sokat kacag,imád velünk játszani,szeret enni,sőt egyre többet,figyeli a szánk mozgását,ha beszélünk hozzá,érdeklődő!


 

süti beállítások módosítása