Ennyi idős vagyok

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2 éves leszek

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Kornél és Mi!

Sziasztok! 2009.április 05-én megszületett a kisfiúnk Kocsis Kornél! Párommal nagyon szeretjük egymást, mindenünk a kisfiúnk!

disney glitter
Disney
Your pictures and fotos in a slideshow on MySpace, eBay, Facebook or your website!view all pictures of this slideshow
Glitter Graphics

Disney Glitter

widgeo.net
nori.at banner

Utolsó kommentek

  • aliz1982: Köszi Móni! Hát igen,sajnos cumifüggő a kis manóm:) (2009.11.01. 22:32) Halloween!
  • moniqua: Nagyon édes Kornél a mellénykébe!!!!! Cumi nélkül még nem is nagyon láttam róla fotót! :) (2009.11.01. 15:43) Halloween!
  • Bambi1978: Látom, már Kornél is ügyes tud "kutyázni" négykézláb. :)) aranyos nagyon!! (2009.10.26. 19:47) Esti képek!
  • Dujv: Jaj, Alíz! Én olyan jót nevettem ezen! :o))) Édes lehetett Kornél a spenót köpködés közben! Mi még... (2009.10.24. 20:34) Anya!!!!!!!!!Ez nem jó!
  • Utolsó 20

14.hónap!

2010.06.04. 14:01 - aliz1982

Kornélkám holnap 14 hónapos lesz,jöjjön a havi státuszom,ma leírom,mert holnap ovis ballagásra,ebédre vagyunk hivatalosak,majd csinálok sok képet!

14.hónap

13-15 hónapos korban sok baba már egyedül jár és egyre több lépést tesz egyedül. Eleinte még terpesztett lábbal megy, a karjával pedig egyensúlyoz. Ritkábban esik el. Képes lehajolva felvenni valamit, befordulni vagy hirtelen megállni.

-igen,Kornél jár,csak jár,mondhatom azt is,szalad is már:)úgy néz ki,a mászás már dedósoknak való:),igen,ritkán esik el,ha elesne,akkor felpattan,és megy tovább,hihetetlen,ahogy "szlalomozik"kikerül minden akadályt,kanyarodik,befordul,megáll!Pár napja,már kapaszkodás nélkül is lehajol,és felvesz valamit!

Szívesen játszik olyan játékokkal, amelyeket maga után tud húzni, vagy amelyeket tologathat. Tud térdelni és kapaszkodás nélkül ül le oldalra vagy a két lába közé.

-minden igaz!

Egy éves kor után már lassabban nő, és a korábbiakhoz képest kevesebbet eszik. A babák fele ilyenkor már tud egyedül inni a poharából, és ügyesen használja a kanalat.

-igen,lassabban nő,havi 200-250 g,bár most két havonta járunk védőnőkhöz,jövőhéten megyünk,de itthon lemértük a szobamérlegen,most többet hízott,két hó alatt,több,mint 700g-ot!Továbbra is inni csak pohárból iszik,de nem egyedül,a kanál számára csak játék!

A tükörben felismeri magát, és nem próbálja megfogni a "másik" babát. Egyre határozottabban fejezi ki a kívánságait. A 14-15 hónapos kor vége felé elkezdődhet a "nem-korszak":a baba egyszer csak mindenre nemet mond. Nem kell, nem szabad komolyan venni, mert az esetek nagyobb részében válasza nem céltudatos, csak gyakorolja a hangját és örül neki. Lehet, hogy az "Éhes vagy?" kérdésre, azt mondja, hogy "nem", és rázza a fejét, de könnyen lehet, hogy mégiscsak enni szeretne.

-pipa,csak annyit tennék hozzá,hogy a "nem"et csak mutatja,még nem mondja!

Előfordul, hogy kisebb-nagyobb dührohamot kap, ha valami nem az elképzelései szerint történik.

-sajnos igen:(

Továbbá:

Nagyon okos a drágám,nagyon hirtelen tanulja meg a dolgokat,van olyan,hogy meg se mutatjuk neki,és ő csinálja:)

Mutatja,hol bibis a lába(felhúzza a naciját,múlthéten kicsit plezúros lett a térde),ha kérjük,"pápá"-t int,tapsol:),tánizik

Tudja,ki a cicánk,szépen símogatja,nevet neki:)

Imádja a mobiltelefont,távirányítót,kapcsolja a tv-t,kérésre leül,feláll,odahoz vakamit

Valamit tuti kihagytam!

A bejegyzés trackback címe:

https://aliz-kornel.blog.hu/api/trackback/id/tr112056176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása